Routebeschrijving

Vanuit de richting Utrecht komt u Wijk bij Duurstede binnen via de zandweg. Vlak voor de binnenstad houdt u links aan op de singel. Aan de rechterzijde ziet u de grote parkeerplaats; het Walplantsoen.

Vanuit de richting Amerongen komende vanaf de rijndijk slaat u rechtsaf de singel op en ziet u de parkeerplaats op het Walplantsoen aan uw linkerhand.

Vanaf de pont uit Rijswijk gaat u rechtsom de lekdijk op richting het centrum en gaat dan linksaf de singel op. U ziet de parkeerplaats op het Walplantsoen aan de linkerzijde.

Parkeer op het Walplantsoen zo dicht mogelijk bij de kerk, stel uw blauwe kaart in en loop het kerkplein over. U staat dan recht tegenover de praktijk.

Als u slecht ter been heeft kunt u ook in de Klooster Leuterstraat parkeren. Er zijn een beperkt aantal parkeervergunningen voor bezoekers beschikbaar.

Er is ook 1 parkeerplaats voor gehandicapten voor de deur.

 

Onze vestiging in het E&E Gasthuis vindt u in de Gansfortstraat. Vanuit Utrecht op de zandweg rechtsaf op de Frankenweg, rechtdoor op de Hordenweg en voorbij de brandweerkazerne linksaf de Gansfortstraat in.

Het E&E gasthuis ziet u aan uw linkerhand. Er zijn parkeerplaatsen voor de hoofdingang. Als u door de hoofdingang binnenkomt gaat u eerst rechtsaf en dan ziet u de Fysiotherapie praktijk aan de linkerkant.

Vanuit het centrum volgt u de richting Utrecht om op de zandweg te komen en gaat u linksaf om op de Frankenweg te komen. De overige aanwijzingen zijn gelijk.

 

Onze vestiging in het Medisch Centrum Zandweg vindt u vanuit Utrecht aan het einde van de Zandweg aan de linkerkant. Vanuit het centrum of vanaf de singel houdt u richting Utrecht aan en is het meteen aan het begin van de zandweg aan de rechterkant.
Parkeren kan achter het gebouw.