Behandeling

Maatwerk voor iedereen
Lekker in uw vel zitten betekent zonder pijn en beperkingen gemakkelijk kunnen bewegen, zodat u kunt doen wat u wilt. Als uw lijf u door pijn of andere oorzaken in de steek laat, bent u bij de Praktijk voor Fysiotherapie Weustink, aan het juiste adres.

Onze therapeuten zijn zeer deskundig op het gebied van het bewegingsapparaat (spieren, botten, gewrichten, hart, longen en zenuwen). Doordat we veel verschillende specialisaties in huis hebben, kunnen wij u verschillende behandelmethoden aanbieden die passen bij uw specifieke wensen en/of klachten. Dit brede aanbod vinden wij belangrijk omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op de allerbeste zorg. Bovendien is het daardoor gemakkelijk om, desgewenst, een collega met een “andere blik” even mee te laten kijken.

Snel aan de beurt
Wij streven naar een snelle en passende behandeling zonder onnodige wachttijden. Onze standaard is om uw eerste afspraak de volgende werkdag al in te plannen.

Vriendelijke en open sfeer
Komt u bij de Praktijk voor Fysiotherapie Weustink, dan bent u niet alleen verzekerd van uitstekende ­paramedische zorg door een professioneel team. Veel mensen komen ook bij ons terug vanwege ­de toegankelijke manier van communiceren en de gezellige sfeer in de praktijk.

Steeds beter
Alle medewerkers worden regelmatig bijgeschoold in de nieuwste technieken en inzichten. Ook dragen wij bij aan wetenschappelijke onderzoek naar nieuwe behandelmethodes. Scholing en innovatie helpt ons de kwaliteit van onze behandelingen op het hoogste niveau te houden.